Haarverlies door chemo of Alopecia

Haarverlies door chemo of Alopecia gaat veel verder dan alleen het verliezen van je haar. Vaak verandert je hele uiterlijk en alles wat hiermee te maken heeft. Hoe ga je om met allerlei praktische en heel intieme veranderingen, zoals sporten of slapen? Hier heb ik aandacht voor, deels gebaseerd op mijn eigen ervaring en zoektocht.

Naast een luisterend oor adviseer ik je in de uiterlijke oplossingen zoals een haarwerk (pruik), haarstuk(je), hoofdhuidverzorging van Mediceuticals of een subtiel haarvezeltje.

De stap naar haarwerk (pruik) is groot
De stap naar een haarwerk, haarstukje of haardeel is groot. Dat besef ik als geen ander. Wat voor jou de mooiste en subtielste haaroplossing is daar adviseer ik je graag in!

“Mijn werk gaat vaak met een traan en met een lach! In deze volgorde. Vaak krijg ik een dikke omhelzing bij het afscheid met de woorden…”Ik heb weer zin om erop uit te gaan!”. Hier doen we het voor, iemand weer een flinke boost zelfvertrouwen geven! Zo mooi!”.

Kosteloos advies!

Wil je gratis advies? Of onderhoud van je huidige haarwerk (ook wat elders is aangeschaft)? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Hoe gaan we te werk?

Kosteloze intake

Kosteloze intake

Dit kan vaak al binnen 24 uur, als het spoedeisend is. Bij ons in de salon. Of bij jou thuis, als je bijvoorbeeld slecht ter been bent of veel ziekenhuisbezoeken hebt. We bespreken je wensen. Je krijgt advies over de mogelijkheden met je haar en over hoofdhuidverzorging. En we bespreken de vervolgstappen. Dit advies is gratis.

Haarwerken (pruiken) of haarstukken passen

Haarwerken (pruiken) of haarstukken passen

Enkele dagen later passen we haarwerken of haarstukken, die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Indien nodig reserveren we het haarwerk of haarstuk voor je tot het moment je het echt nodig hebt. Anders maken we het direct op maat. Je krijgt uitgebreid onderhoudsadvies hoe je je haarwerkje of haarstukje mooi houdt.

Controle

Controle

Na een paar weken hebben we weer een afspraak. Hoe is het haarwerk of haarstukje bevallen? Zit het goed en comfortabel? Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Dit mag trouwens ook altijd via de Whatsapp, via de mail of telefonisch. Indien nodig maken we de laatste details in orde zodat het helemaal bij je past en niemand wat kan zien!

Nazorg

Nazorg

Halverwege de draagperiode nodigen we je uit voor een controle en onderhoud van het haarwerkje. Wederom kosteloos! Aan het einde van het jaar volgt nog een controle en onderhoudsafspraak. Of er volgt een afspraak aan het einde van de draagtijd zoals bij chemo. Dan verzorgen we de eerste knipbeurt en modelleren we je nieuwe eigen haar. Zo ben je gedurende de hele draagperiode altijd verzekerd van mooi haar!