Hoofdhuidproblemen

Heb je last van haarverlies, jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem of psoriasis? Een kappersbezoek is dan niet zo zorgeloos. Wij zijn gespecialiseerd in haar,- en hoofdhuidproblemen.

Wij werken met de producten van Mediceuticals. Mediceuticals zijn dermatalogische hoofdhuid,- en haarverzorgingsprodukten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Mediceuticals is enkel te verkrijgen, na advies, bij gecertificeerde haar,- en hoofdhuidspecialisten. LiVage Haarwerken Rotterdam (Vestiging Ikazia Ziekenhuis) is gecertificeerd dealer van Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren.

De hoofdhuidanalyse kost €15,00 (dit is inclusief een speciale hoofdhuid wasbehandeling). Het bedrag van de hoofdhuidanalyse wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van 2 producten van Mediceuticals

Regelmatig houdt LiVage haarwerken Rotterdam haaranalyse dagen. Dan wordt met behulp van de microscoop, die tot 200x vergroot, gekeken naar de kwaliteit van je haar en naar eventuele hoofdhuidproblemen. We leggen dan uit en laten zien wat voor jou de mogelijkheden zijn tot herstel en meer haargroei van je eigen haar. Ben je hierin geïnteresseerd schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina en like ons op Facebook! We houden je dan op de hoogte!

Gratis advies!

Wil je gratis advies? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken