Selectie haarwerken en haarstukken

Selectie haarwerken (pruiken) en haarstukken
Tijdens onze eerste afspraak krijg je veel uitleg over de verschillende kwaliteitsklassen in haaroplossingen. Haar van echt haar of een mooie kunstvezel met elk zijn eigen voor,- en nadelen.  Ze zijn van de allerbeste kwaliteit met een hoog draagcomfort. Hier zie ik persoonlijk op toe en test ik ook zelf. Ik werk met de haaroplossingen (pruiken, haarstukken) van Gisela Mayer, Belle Madame, Stimulate, Rachel Welch, Follea, etc. De levertijden zijn circa 3-5 werkdagen.

Indien wenselijk maak ik iets speciaal voor jou volledig op maat. Dit noemen we maatwerk en duurt circa 12 weken.

Een haarwerk (pruik) heb je al zonder bijbetaling. Over het algemeen geldt hoe fijner de inknoping van het haar, hoe dunner de haardraad en hoe langer het haar hoe duurder. Waar je voor kiest hangt af van jouw haarsituatie, wat je er mee wilt kunnen doen en jouw wensen. Hier hebben we het over tijdens onze eerste afspraak.

Hieronder een kleine selectie van haarwerken voor dames, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Onderhoud haarwerk
Je krijgt veel advies over het onderhouden van je haarwerk. Dit onderhoud kan je goed zelf doen met de juiste producten welke je ook in de webshop via deze pagina kan vinden. Het gebruik van de juiste producten verlengd aanzienlijk de draagtijd van jouw haaroplossing.

Halverwege de draagperiode nodig ik je uit voor een checkup van het haarwerkje en indien nodig verzorg ik direct het noodzakelijke onderhoud. Dit is kosteloos!

Aan het einde van het jaar volgt nog een controle en onderhoudsafspraak. Of er volgt een afspraak aan het einde van de draagtijd zoals bij chemo. Dan verzorgen we de eerste knipbeurt en modelleren we je nieuwe eigen haar. Zo ben je gedurende de hele draagperiode altijd verzekerd van mooi haar! Fijn idee toch!

UA-97321771-43

Bekijk de haarwerken

Gratis advies!

Wil je gratis advies? Of onderhoud van je huidige haarwerk (ook wat elders is aangeschaft)? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

HAARWERK-EIND